Atasi Masalah Berat Badan | DiMAR

Wednesday, 25 January 2017

Atasi Masalah Berat Badan

Di taip oleh marziana shukri pada jam 12:22 pm


Minum Air Masak Secukupnya Untuk Atasi Masalah Berat Badan




FAKTA Beberapa ahli dan pakar kesihatan menyatakan bahawa, dengan meminum air yang cukup maka kita akan terhindar daripada makan secara berlebihan. Disarankan agar kita minum air sebanyak 6 hingga 8 gelas sehari. Selain untuk mengawal berat badan, air juga mampu mejadikan tubuh kita sihat dan cergas serta terhindar dari risiko penyakit.


_____________

Sapa sini duk rumah flat?
Pagi nak hantar anak sekolah, Laju ja turun tangga.
Petang balik kerja, ambik anak dari rumah mengasuh punya seksa nak naik tangga.

Satu tingkat pun rasa macam 10 tingkat punya tinggi tuuuh..
Kak ros setiap kali naik tangga mesti teringat zaman dulu .
Alaaa masa comel lotey gitu , dia punya mengah tu macam baru lepas lari 100meter.

Sejak tahun lepas kak ros konsisten makan #GulaGulaKurus ,Alhamdulillah makin ringan badan. Naik 3 tingkat pun tak terasa, tup tup dah sampai ha...

Korang yang memang kerja atau rumah tangga ni, takdak lift tu kalau taknak makan #GulaGulaKurus, start dengan stop air manis dan amalkan minum air putih 2-3 liter sehari, tengok la nanti akan rasa kurang mengah naik tangga.

Takyah fikir banyak, buat ja okay? 
Kalau nak beli #GulaGulaKurus tu just whatsapp je kat no bawah ni 

+61084621981























0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 DiMar Exclusive. All rights reserved | Create New Post, Design