REWARD STOKIS DIMAR | DiMAR

Wednesday, 9 November 2016

REWARD STOKIS DIMAR

Di taip oleh marziana shukri pada jam 1:40 pm



YEYYYYYYY ! 3 STOKIS  dan 2 leader DiMar Exclusive berjaya dapat reward dari HQ. Mereka achieve target untuk 6 bulan performance mereka dengan Mince a.k.a Gula Gula Kurus .

Memang dah bagitau awal-awal, kalau sepanjang 6 bulan ni dorang achieve jumlah restock in certain unit ni dorang boleh bawak family bercuti di Grand Lexis.

Ok,
kenapa grand lexis?
& kenapa bersama family?


Sebabnya dorang sendiri pilih untuk rewards bersama family. Kita kena faham yang team kita ni majoriti housewife ke kerja ke camna.
Sebabnya kalau housewife dia akan utamakan keluarga dulu & kalau dia buat sesuatu untuk keluarga , dia punya energy tu lain macam tau.

Dan jenis-jenis hadiah ni based on undian dalam group FB kami ok. Berbalik kepada kenapa Grand Lexis sebabnya, nak bagi reward mestilah ikut apa yang kita suka jugak kan? Bagi saya, Grand Lexis ok sebagai rewards. Sekali lagi sebagai rewards ya sebab mahal. Satu malam sekali breakfast bilik paling murah RM 670.


Wajah-wajah gembira achiever! Yeyy. 


TOP LEADER! Semua reward Puan Jamilah sapu licin! 
Rantai tangan emas, cincin emas, dua loket emas tau!!  


Puan Zanariah, TOP STOKIS! 
Dapat jam tangan bernilai RM300. 

Cuti-cuti dengan family pon dapat, reward lain pon dapat. WOW best kan? Heheh 

____________________________________________


JOM JOIN TEAM DIMAR 


Nak tambah pendapatan?
Tengah cari side income?
Taktau nak juai produk apa?
Taktau nak start macamana?

Kami sedia membantu dan bagi bimbingan macamana nak jana pendapatan dari rumah dengan jadi ejen #GulaGulaKurus

Kelebihan jadi ejen kami : 
1. Modal rendah, untung tinggi.
2. Permintaan tinggi. (Orang Malaysia ramai "comey-comey-sado")
3. Ebook starter kit akan diberi (detail pasai produk,cara close sale offline dan online)
4. Ada support group fb,telegram dengan whatsapp.
5. Reward bulanan dari leader dan HQ. Macam atas tuuu.
6. Kawalan harga dari Hq.

Serius rugi sapa tak ambik PELUANG ni.

Macamana nak start?

Whatsapp "TEAM" ke +60184621981
Whatsapp "TEAM" ke +60184621981
Whatsapp "TEAM" ke +60184621981





























0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 DiMar Exclusive. All rights reserved | Create New Post, Design