DiMAR: September 2016

Wednesday, 14 September 2016

FENOMENA KURUS

Di taip oleh marziana shukri pada jam 9:40 am 0 komen

]




"Life memang busy gile, tak sempat nak diet, tak sempat nak exercise, tapi jauh dilubuk hati teringin sangat nak kurus, acenaa tu?" 😂



Jangan risau, sekarang ni ada fenomena terbaru, nak kurus tak perlu lagi nak telan ubat pahit-pahit tu,
tak perlu lagi nak bancuh air yang rasa kembang tekak nak telan.



Hah sekarang ni nak kurus cuma kemam gula-gula jer. Rasa pun sedap, Masam manis buah,
senang nak masuk handbag. Mudah & Selamat.


Dah Ada MINCE - Sekarang Dah Takda Alasan Tak Kurus.

Nak jadi ejen pon boleh tau.

Untuk anda yang benar-benar mahu menyertai TEAM kami, 
whatsapp kod "EJEN" ke +60184621981 

Kelebihan ejen kami

+ akan dapat starter kits yang mengandungi ilmu closed sales, ilmu follow up.
+ modal yang rendah tapi keuntungan yang tinggi
+ Produk niche yang tak pernah dilapuk zaman
+ Produk mempunyai keunikan cara makan yang mudah dan sedap
+ Produk berkesan dengan testimoni lebih daripada 200.
+ Konsep perniagaan yang mementingkan kerjasama
+ Kelas Online dan offline turut diadakan untuk melatih pengedar berniaga.
+ Ilmu pasarkan perniagaan menggunakan channel instagram























Wednesday, 7 September 2016

DiMar terus mengorak langkah,mencipta nama

Di taip oleh marziana shukri pada jam 11:25 am 0 komen





Pengalaman bergelar ejen pemasaran sejak 2012 membuka mata kami terhadap potensi perniagaan di Malaysia. Bermula pada November 2015 dengan hanya 200 botol sahaja tapi atas permintaan yang menggalakkan, kami keluarkan dengan lebih banyak sehingga kini mencecah 2000 botol sebulan. 

Alhamdulillah kami berjaya mencapai sasaran dan kami yakin permintaan akan bertambah dari masa ke semasa. Jualan Mince pada bulan Ogos sahaja telah mencecah RM100,000.00. 

Saya sendiri sebagai pengeluar produk menggunakan kelebihan sebagai ejen pemasaran sebelum ini dengan melantik ejen baharu untuk memasarkan MINCE. Kini kami telah mempunyai lebih dari 200 ejen dan stokis di seluruh Malaysia. 

Untuk anda yang benar-benar mahu menyertai TEAM kami, 

whatsapp kod "EJEN" ke 018 462 1981


Kelebihan ejen kami

+ akan dapat starter kits yang mengandungi ilmu closed sales, ilmu follow up.
+ modal yang rendah tapi keuntungan yang tinggi
+ Produk niche yang tak pernah dilapuk zaman
+ Produk mempunyai keunikan cara makan yang mudah dan sedap
+ Produk berkesan dengan testimoni lebih daripada 200.
+ Konsep perniagaan yang mementingkan kerjasama
+ Kelas Online dan offline turut diadakan untuk melatih pengedar berniaga.
+ Ilmu pasarkan perniagaan menggunakan channel instagram

whatsapp kod "EJEN" ke 018 462 1981























 

Copyright © 2016 DiMar Exclusive. All rights reserved | Create New Post, Design