Wajah Baru Sweet Sour Candy kepada MINCE | DiMAR

Wednesday, 4 May 2016

Wajah Baru Sweet Sour Candy kepada MINCE

Di taip oleh marziana shukri pada jam 10:25 am


Kami memperkenalkan Rupa baru kepada sweet sour candy .
Ia telah bertukar menjadi MINCE .


Hanya nama dan botol sahaja bertukar wajah. Ingredient masih sama seperti Sweet Sour Candy.
So, anda tak perlu risau keberkesananya ya.Kerana telah terbukti berkesan .


MINCE dalam bahasa france yang membawa maksud langsing atau dalam bahasa english nya adalah "slim".
Jika anda sukar untuk sebut nama MINCE, sebut sahaja "Gula Gula Kurus".






Kenapa gula gula kurus?
Gula-gula = cara makan seperti gula gula, boleh dihisap atau kemam
rasa MINCE sedap seperti buah orange. (masam masam manis)



Disini, kami nyatakan kelebihan 
Mince atau dikenali sebagai Gula Gula kurus


Dan jika anda tertanya tanya

"apa beza MINCE  dengan produk kurus lain?"

dan

" kenapa saya mesti cuba MINCE ni ?"

jawapan anda ,ada di dalam gambar ini .


Anda rasa sangat menarik dan nak mencuba sebotol terlebih dahulu?

Tak salah mencuba sebotol dahulu...
Namun ,Lebih baik anda terus grab pakej 2 botol.

Orang kata, alang alang nak kurus, biar betul betul kan?
Lagipun lebih jimat jika anda terus grab 2 botol 

TERHAD untuk edisi hari Raya ni, 
anda akan dapat BOX yang super cantik jika anda grab 2 botol !

Nak buat apa box lawa lawa ni?

Hari raya mesti ada beli kerongsang banyak kan lawa lawa.
Boleh buat simpan kerongsang, cincin, rantai tangan, gelang.

Paling Tak tau nak buat apa.
Boleh guna untuk letakkan hadiah dan beri pada seseorang yang istimewa.

Contohnya, masukkan hand sock ke dalam box dan hadiahkan pada sahabat 
.kan cantik! walaupun hand sock sahaja tapi sahabat tadi akan hargai sebab
dihadiahkan dalam box yang cantik!



Ok la nak beli ni ! 
Eh, sebelum tu ada ke testimoni yang berjaya kurus makan gula gula kurus ni?

Jangan Risau!
Walaupun kami baru sahaja di dalam pasaran, 
tapi kami dah dapat banyak feedback Positive tau .

Macam mana pun, kami tak nak menjanjikan bulan dan bintang
jika anda makan tapi tak nak follow saranan kami .

Sebab apa kena follow ?
Boleh ja turun berat badan makan gula gula kurus ni walaupun tak 
nak follow saranan kami.

TAPI
kami percaya,anda mesti nak turun cepat dan banyak kilo kan!
ha... kalau betul,kena lah follow ya.

Kami akan kongsikan tips tips selepas anda dah dapat barang.
Okey?








Kalau anda nak COD di kawasan berhampiran,
boleh klik senarai pengedar di link bawah 

(klik ni ya)

All the best!
kalau nak paling mudah, boleh PM page DiMAR






























0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © 2016 DiMar Exclusive. All rights reserved | Create New Post, Design